elguini


Dues pel·lícules per riure by ianmonge
3 septiembre, 2006, 1:57 am
Filed under: Cine i televisió, Pel.licules

Els calentabanquetes Els calentabanquetes: típica pel·lícula maricana d’humor. Després de descobrir que una serie de nens abusen dels més dèvils i no els hi deixen jugar a beisbol amb ells, els tres personatges principals decideixen organitzar un campionat de 3 grans contra un equip de nens, per ensenyar-lis a no aprofitar-se. Dels tres, només un és bo jugant, i els altres fan de bulto; encara que al final, a mesuren que passen els partits, millorant.

Secrets compartits Secrets compartits: una dona de 37 anys, recent divorciada, coneix a un noi de 23. A partir d’aquí, comença una relació extranya, però amb molta passió que desenboca en l’enamorament dels dos. Ell li explica coses a sa mare sobre la seva nova relació, i ella li explica a la seva fisioterapeuta inclòs intimitats al llit. Al final aquests secrets no són tant secrets i tot queda en família.

Anuncios

2 comentarios so far
Deja un comentario

Una nova producció, actualment en cinemes: “El diablo se viste de Prada”. Una nova crítica genial del món de la Moda i tot el falç glamour que l’envolta. Fashion victims + cervell de poques dimensions són el tema principal del llargmetratge. Però una noia formada i inteligent deixarà el seu grà de sorra dins de la frivolitat de les passarel·les i la estupidesa de les models.
Molt recomanada.

Comentario por nua

NOVA ESTRENA AMANTS DEL THRILER I DEL TERROR!
Aquí arriva una nova entrega: SAW 3. Estrena en cinemes el dia 10 de novembre. Una vegada més l’increïble “puzzle” intentarà fer de les seves amb nous personatges gràcies a l’ajuda de la seva aprenent, Amanda.
Voleu jugar?

Comentario por nua
Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %sA %d blogueros les gusta esto: