elguini


Made in Argentina 2005, Andrés Calamaro by elguini
3 septiembre, 2006, 2:06 am
Filed under: Andrés Calamaro, Música

El proper 11 de setembre, els seguidors d’Andrés Calamaro, estem d’enhorabona, ja que surt a la venta el DVD “Made in Argentina 2005”.

Aquest DVD ha estat grabat durant el pasat 17 de decembre a l’estadi Pepsi Music ex Obras, i ademés vindrà acompanyat de un CD amb els millors moments de la seva gira per a Espanya, on ara mateix es troba presentat el seu ultim treball Tinta Roja.

En aquest DVD sortiran músics com Vicentico, l’ex líder de Los Fabulosos Cadillacs i el pioner del rock nacional argentí Lito Nebbia, que van participar com a invitats del multitudinari show a l’aire lliure, on el prolífic compositor va presentar el seu CD en viu anomenat “El regreso”

En la seva gira espanyola, va estar acompanyat per el guitarrista flamenc, el Niño Josele, qui ja havia participat en el disc “El Cantante”, i per Ariel Rot, amb qui ademès tancarà el Festival Pespsi Music 2006.

Per tots els seguidors d’Andrés Calamaro ja esta disponible un disc homenatge titulat “Calamaro Querido” on músics com Joaquin Sabina, Fito Paéz, Los fabulosos cadillacs, Julieta Venegas, El Canto del Loco i molts més canten les cançons més conegudes, com Mil horas, Alta suciedad, Sin documentos, Media Veronica, La parte de adelante, i moltes més.

A mes de aquests dos treballs també tenim la ocasió d’escoltar el Calamaro més autòcton, amb el CD Tinta Roja, dedicat als Tangos Argentins.

Anuncios

1 comentario so far
Deja un comentario

[…] Com ja vem explicar en posts anteriors el DVD d’Andrés Calamaro ja esta a la venta, esta composat per 1DVD del directe del concert enregistrat a Argentina al estidi Obras i per 1CD amb alguns dels tangos i versions dels Rodriguez enregistrades a Madrid i Donosti durant la gira que va fer per Espanya. […]

Pingback por elguini
Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %sA %d blogueros les gusta esto: