elguini


LORCA ERAN TODOS A MADRID by elguini
1 octubre, 2006, 12:20 am
Filed under: Teatre

Rubianes aconsegueix estrenar a Madrid la seva obra teatral tot i la presència de grups feixistes.

Amb una forta presècia policial es va estrenar finalment l’obra Lorca eran Todos a l’auditori de CCOO, al voltant del qual es van concentrar decenes de manifestants ultres amb banderes precontitucionals i crits en contra de Pepe Rubianes i a favor de la unitat d’Espanya. Mentrestant a l’interior de l’auditori, la obra teatral va ser un èxit rotund, amb numeroses ovacions per part del públic.
Les entrades es van esgotar en nomes una hora, i entre els espectadors van assistir actors com Candela Peña i Jorge Bosso, i també representants polítics com Gaspar Llamazares i la portaveu de IU, Inés Sabanés.

Al finalitzar l’obra de teatre, el públic que va assistir es va aixecar i va aplaudir durant 5 minuts ininterrumpidament als actors que representent Lorca eran Todos.

Una hora abans del començament del espectacle, els concentrats a les portes del auditori, majoritariament joves amb aparença neonazi, van repartir futlletons amb misatges dirigits al actor i director Pepe Rubianes en els que figurava: Te cagas en España, nosotros en tu puta madre, i cridaven Rubianes muerete o Rubianes al paredón.

En declaracions del mateix Pepe Rubienaes al programa els matins de TV3, l’endemà de la estrena, va deixar oberta la posibilitat de querellar-se contra alguns dels manifestants de la ultradreta que van amenaçar-lo de mort, tot i aixi Rubianes també va expressar que no te ganes de tindre relacions amb aquesta mena de gent ni tant sols judicialment.

De totes maneres, l’homenatge a Lorca ha pogut ser representat a Madrid.

Anuncios

1 comentario so far
Deja un comentario

És un pena que aquest pais no pugui tirar endevant per culpa d’una colla d’arroplegats que ni tenen cultura, ni personalitat, ni idees productives, ni intel·ligència, ni projectes, ni cervell…No arrivarem a agafar l’Europa actual si tenim aquestos torracollons enganxats al cul, una Europa que no podem sinó somiar-hi per culpa del “viejo Franco”.
Visca Rubianes, i visca Catalunya!

Comentario por nua
Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %sA %d blogueros les gusta esto: